Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη στον “Ορίζοντα”

Κοσμήματα, στολίδια, μικρά δώρα, τοπικά προϊόντα είναι μερικά από τα προϊόντα που προσέφεραν σε πολύ καλές τιμές οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων προκειμένου να στηρίξουν τον σύλλογο “Ορίζοντας”.
Οι μαθητές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους και φέτος έστησαν ένα μεγάλο πάγκο μπροστά στη Δημοτική Αγορά από τον οποίο πέρασαν δεκάδες πολίτες προκειμένου να αγοράσουν κάτι χρήσιμο που παράλληλα θα ενισχύσουμε την πλούσια δράση του “Ορίζοντας”.
«Πραγματοποιούμε για άλλη μια χρονιά αυτό το παζάρι και στόχος μα  να βοηθήσουμε τον “Ορίζοντα” τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους. Ξέρουμε την πολύ σπουδαία δουλειά που κάνει ο σύλλογος αυτός και θέλουμε να τον στηρίξουμε με κάθε τρόπο» μας είπε Μιχάλης Μπαλτζάκης μαθητής στο 2ο ΕΠΑΛ.
Πολλά από τα πράγματα που προσφέρονταν ήταν δημιουργήματα των ίδιων των παιδιών και άλλα είχαν δοθεί για πώληση από τον “Ορίζοντα”.
δικά τους δημιουργήματα, αντικείμενα του “Ορίζοντα”
«Είναι μια δράση που συμμετείχαμε όλοι με μεγάλη χαρά. Μας ικανοποιεί πολύ ότι ο κόσμος θέλει να βοηθήσει, αγοράζει πράγματα και έτσι το μήνυμα μας περνάει» δήλωσε ο επίσης μαθητής Μπόζινταρ Τιχομίροφ .
Το επόμενο διάστημα το παζάρι θα επαναληφθεί σε άλλα σημεία της πόλης αλλά και στη “Παραμυθούπολη” στο πάρκο ειρήνης και φιλίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.