Μουσείο Τυπογραφείας

Στην τελική ευθεία τα Χανιά για το Santa Run

Στην τελική ευθεία για το Santa Run έχουν μπει τα Χανιά καθώς έχει εκδηλωθεί εξαιρετικό ενδιαφέρον από τον κόσμο για τη μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου.
Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργό ρυθμό από τους οργανωτές.
Οι δρόμοι της πόλης στις 27 Δεκεμβρίου θα πλημμυρίσουν από τους χιλιάδες Αγιους Βασίληδες που θα μοιράσουν χαμόγελα, ελπίδα και στήριξη σε προνοιακές δομές των Χανίων όπως η ΕΛΕΠΑΠ, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη”, “και ο “Ορίζοντας”.
Το μήνυμα που απορρέει από αυτές τις δρασείς είναι ότι στην εποχή της κρίσης η καλύτερη απάντηση είναι η αλληλεγγύη.
Το Santa Run θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων με συγκέντρωση των συμμετεχόντων Αϊ – Βασίληδων. Θα ακολουθήσει δρόμος περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων και πολλά κεράσματα απ’ τα καταστήματα της διαδρομής.
Το “Santa Run” ξεκίνησε στα Χανιά από μία παρέα, μία εθελοντική ομάδα και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πρωτοποριακά event στην Ελλάδα και υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης.
•Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνονται στο σπίτι του “Santa Run” που στεγάζεται στην οδό Τζανακάκη 17 (εντός στοάς) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10 – 2.30 μ.μ. και από τις 5μ.μ. – 9μ.μ., ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Μέχρι το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου το κόστος συμμετοχής, μέσω του οποίου θα στηριχθούν τα τέσσερα ιδρύματα της πόλης, είναι 15 ευρώ και από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου θα είναι 20 ευρώ.
•Πολύ καλά σχόλια αποκομίζει και το βίντεο για το φετινό Santa Run που έχει ανέβει στο Youtube:

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.