Μουσείο Τυπογραφείας

Στην Αίγυπτο ο “Αροδαμός”

Ξεχωριστές εμπειρίες έζησαν οι χορευτές και οι χορεύτριες του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Αροδαμός κατά τη διάρκεια του τελευταίου ταξιδιού του ομίλου στην Αίγυπτο.
Οπως ανακοινώθηκε από τον όμιλο, προσκεκλημένοι του υπουργείου Πολιτισμού συμμετείχαν στο 7ο διεθνές  Φεστιβάλ Νταμανχούρ με τη συμμετοχή 12 χωρών και παραστάσεις στις όπερες του Καίρου της Αλεξάνδρειας και της Νταμανχουρ. Κορυφαία στιγμή η λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγ. Σάββα με την παρουσία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου Β’.
Επίσης, όπως σημειώνουν τα μέλη του ομίλου, ο Μακαριότατος παραβρέθηκε στην τελευταία τους παράσταση στην όπερα της Αλεξάνδρειας. «Η φιλοξενία και η αγάπη που εισπράξαμε από τους ανθρώπους εκεί θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό μας , ευχόμαστε ο χορός  να έχει πάντα τη δύναμη να ενώνει τους λαούς!», καταλήγουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.