Μουσείο Τυπογραφείας

Στα Πρόθυρα… (Επ. 12)

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης σχολιάζουν την επικαιρότητα μέσα από το podcast της εφημερίδας “Χανιώτικα νέα”.

Επεισόδιο 12
“Φάκελος” θεωρίες συνομωσίας. Ξεματιάζοντας τον κορωνοϊό, αναζητάμε το χαρτοφυλάκιο μετοχών του Τσιόδρα.

Επεισόδιο 11
Η αντιπολίτευση Αρχοντάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, η κυβίστηση της παράταξης Παπαδογιάννη, οι μνήμες από αμφιθέατρο και οι… σοκαριστικές καταγγελίες του αντιδημάρχου για όσα συμβαίνουν στον Κήπο όταν σβήνουν τα φώτα…

Επεισόδιο 10

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης συνομιλούν με τους θεατούς του τσίρκου στα Χανιά, κάνουν “υποκλοπή” στον ασύρματο μιας τουρκικής φρεγάτας και εξοργίζονται για τους νεκρούς των τροχαίων στα Χανιά.

Επεισόδιο 9

Στο 9ο επεισόδιο της σειράς Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, σχολιάζουν την “έξωση” των ζώων από τον Δημοτικό Κήπο των Χανίων κι αναζητούν εναλλακτικές προτάσεις για μελλοντικά… εκθέματα.

Eπεισόδιο 8

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης αναζητούν τρόπους για ένα ασφαλές… πανηγυριτζίδικο καλοκαίρι στα Χανιά

Eπεισόδιο 7

Στο 7ο επεισόδιο της σειράς, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, χτενίζονται από τον Τρύφωνα Σαμαρά, αναζητούν τον κατάλληλο τράγο για μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα εν μέσω κρίσης και συμπληρώνουν φόρμα εθελοντισμού για το πολιτιστικό καλοκαίρι στα Χανιά.

Eπεισόδιο 6

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες, αναζητώντας παράλληλα το σχέδιο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Eπεισόδιο 5

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, βρίσκουν… λύση για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Eπεισόδιο 4

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, υποδέχονται…. τους πρώτους τουρίστες μετά το “άνοιγμα” των συνόρων.

Eπεισόδιο 3

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, στο 3ο podcast της σειράς, ανοίγουν τον “φάκελο” μνημεία στα Χανιά, ορμώμενοι από το Ιτζεδίν.

Eπεισόδιο 2

Στο δεύτερο podcast τους, Παρασκεύας Περάκης και Γιώργος Ουντράκης καβαλούν το ποδήλατο και φτάνουν μέχρι τον ΒΟΑΚ. Στον… δρόμο, στάση υδρογονάνθρακες.

Eπεισόδιο 1

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.