Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Στα Πρόθυρα… (Επ. 24)

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης σχολιάζουν την επικαιρότητα μέσα από το podcast της εφημερίδας “Χανιώτικα νέα”.

Επεισόδιο 24

Π. Περάκης και Γ. Ουντράκης, ετοιμάζονται για τη νέα καραντίνα και σχολιάζουν την τοπική – και όχι μόνον – επικαιρότητα.

Επεισόδιο 23

To dress code στον Λόφο Καστέλι, η Μελίνα, ο ΒΟΑΚ και η όλη η τρέχουσα επικαιρότητα με τη ματιά των Π. Περάκη και Γ. Ουντράκη.

 

Επεισόδιο 22
Τάρανδοι στο Ροβανιέμι και φουρόγατοι στον λόφο Καστέλι. Επισκόπηση της τοπικής – και όχι μόνον – επικαιρότητας με αναφορά σε ΠΑΣΟΚ, Χρυσή Αυγή, και στον Ερντογάν που “έκλεψε” την “ΠΙΤΣΟΣ”.

Επεισόδιο 21
Με τη δίκη της Χρυσής Αυγής να κυριαρχεί στην επικαιρότητας, Π. Περάκης και Γ. Ουντράκης, παρακολουθούν τη διαμάχη Ρουβά – Πολάκη και την πορεία της υγείας του προέδρου Τράμπ.

Επεισόδιο 20
Στον απόηχο της επίσκεψης Πομπέο στα Χανιά, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, κάνουν επισκόπηση της τοπικής και όχι μόνον επικαιρότητας.

Επεισόδιο 19
Εν αναμονή της επίσκεψης Πομπέο στα Χανιά, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης αναρωτιούνται αν υπάρχει ξενοδοχείο που μπορεί να τον φιλοξενήσει στην πόλη μας.

Επεισόδιο 18
Απόντος του Γιώργου Ουντράκη, ο Π. Περάκης βλέπει την πόλη να φορά… αντιανεμικό απέναντι στον “άνεμο ανάπτυξης” που λένε πως φυσά στον Λόφο Καστέλι.

Επεισόδιο 17
Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης αναρωτιούνται πως μπορούν οι μάσκες – αλεξίπτωτο να προστατέψουν όσους παρασύρονται από τις ψευδείς ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Επεισόδιο 16
Με “φόντο” τις εξελίξεις στον λόφο Καστέλι, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης φιλοξενούν στα “Πρόθυρα” τον καθηγητή Αντώνη Σκαμνάκη.

Επεισόδιο 15
Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης ανεβαίνουν στον λόφο Καστέλι μετά την εκκένωση της κατάληψης και… συμφωνούν ότι διαφωνούν για την επόμενη μέρα των ιστορικών κτηρίων.

Επεισόδιο 14
Στο 14ο επεισόδιο της σειράς, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, καταθέτουν δομημένο βιογραφικό, διερευνούν τις καταγγελίες Πολάκη και ξεκινούν μηχανοκίνητη πορεία στα Χανιά.

Επεισόδιο 13
Εν μέσω έκτακτων μέτρων για την πανδημία στα Χανιά, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης “ψυχογραφούν” συνωμοσιολόγους και… ψεκασμένους που ζουν ανάμεσά μας.

Επεισόδιο 12
“Φάκελος” θεωρίες συνομωσίας. Ξεματιάζοντας τον κορωνοϊό, αναζητάμε το χαρτοφυλάκιο μετοχών του Τσιόδρα.

Επεισόδιο 11
Η αντιπολίτευση Αρχοντάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, η κυβίστηση της παράταξης Παπαδογιάννη, οι μνήμες από αμφιθέατρο και οι… σοκαριστικές καταγγελίες του αντιδημάρχου για όσα συμβαίνουν στον Κήπο όταν σβήνουν τα φώτα…

Επεισόδιο 10

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης συνομιλούν με τους θεατούς του τσίρκου στα Χανιά, κάνουν “υποκλοπή” στον ασύρματο μιας τουρκικής φρεγάτας και εξοργίζονται για τους νεκρούς των τροχαίων στα Χανιά.

Επεισόδιο 9

Στο 9ο επεισόδιο της σειράς Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, σχολιάζουν την “έξωση” των ζώων από τον Δημοτικό Κήπο των Χανίων κι αναζητούν εναλλακτικές προτάσεις για μελλοντικά… εκθέματα.

Eπεισόδιο 8

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης αναζητούν τρόπους για ένα ασφαλές… πανηγυριτζίδικο καλοκαίρι στα Χανιά

Eπεισόδιο 7

Στο 7ο επεισόδιο της σειράς, Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, χτενίζονται από τον Τρύφωνα Σαμαρά, αναζητούν τον κατάλληλο τράγο για μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα εν μέσω κρίσης και συμπληρώνουν φόρμα εθελοντισμού για το πολιτιστικό καλοκαίρι στα Χανιά.

Eπεισόδιο 6

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες, αναζητώντας παράλληλα το σχέδιο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Eπεισόδιο 5

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, βρίσκουν… λύση για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Eπεισόδιο 4

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, υποδέχονται…. τους πρώτους τουρίστες μετά το “άνοιγμα” των συνόρων.

Eπεισόδιο 3

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης, στο 3ο podcast της σειράς, ανοίγουν τον “φάκελο” μνημεία στα Χανιά, ορμώμενοι από το Ιτζεδίν.

Eπεισόδιο 2

Στο δεύτερο podcast τους, Παρασκεύας Περάκης και Γιώργος Ουντράκης καβαλούν το ποδήλατο και φτάνουν μέχρι τον ΒΟΑΚ. Στον… δρόμο, στάση υδρογονάνθρακες.

Eπεισόδιο 1

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες