Μουσείο Τυπογραφείας

“Σκλαβωμένοι” έφυγαν από τα Χανιά οι πέντε πρωταθλητές Ευρώπης

Πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία τους στα Χανιά, τις τιμές που τους έγιναν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο “Γαλανόλευκος Φάρος”, αλλά και τη φιλοξενία και την εκτίμηση που δέχτηκαν από τον απλό κόσμο το διάστημα της παραμονής τους στην πόλη αισθάνονται οι πέντε πρωταθλητές Ευρώπης. Καραγκούνης, Τσιάρτας, Βρύζας, Γκούμας και Κατεργιαννάκης είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγάπη που τρέφουν απ’ τον κόσμο και ειδικότερα τον απλό κόσμο για το μεγάλο γεγονός ότι πριν από 14 χρόνια κατάφεραν κι έφεραν την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κορυφή της Ευρώπης.
Οι πέντε παλαίμαχοι πια ποδοσφαιριστές έγιναν δέκτες βαθιάς εκτίμησης, νιώθοντας οι ίδιοι πολύ όμορφα όπως άλλωστε δήλωσαν επανειλημμένως τις μέρες της παραμονής τους στα Χανιά. Ειδικότερα, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το μουσείο της Εθνικής ενώ και πάλι τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ίδια την Εθνική ομάδα να έχει έναν σύλλογο που την υποστηρίζει και είναι δίπλα της (Γαλ. Φάρος).
Αξιο αναφοράς ότι ο Τσιάρτας, που μεταξύ άλλων είχε συζητήσεις με πολλούς παράγοντες στα Χανιά, ήταν αυτός που έκοψε την κορδέλα για τα εγκαίνια της αίθουσας του μουσείου “HELLAS Champions 2004”, όπως αποφασίστηκε να είναι το όνομά της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.