Μουσείο Τυπογραφείας

Συζήτηση με Γεννηματά για Περιφέρεια και Δήμο Χανίων

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε με στελέχη φίλα προσκείμενα στο ΚΙΝ.ΑΛ. η κα Φ. Γεννηματά χθες το μεσημέρι στην Π.Ε. Χανίων. Για αυτό τον λόγο και ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα μετά το τέλος των δηλώσεων και των φωτογραφιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Απ. Βουλγαράκης εξέφρασε ξανά ενστάσεις για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια. Aπό τη μεριά της η κα Γεννηματά δήλωσε ότι έχει πίστη στις επιλογές του Σ. Αρναουτάκη και κάλεσε τα στελέχη να αγωνιστούν ώστε να υπερψηφιστούν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΙΝ.ΑΛ. ώστε το κίνημα να εμφανιστεί ενισχυμένο.
Συζήτηση έγινε και για τον Δήμο Χανίων με τα στελέχη να λένε ότι έγινε προσπάθεια ώστε να είναι ένας ο υποψήφιος δήμαρχος από το χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ. και εκεί να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις. Μάλιστα ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως υπάρχει το ενδεχόμενο «η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να είναι μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ. και ο δήμαρχος όχι».
Πάντως από μεριάς της κας Γεννηματά σημειώθηκε ότι ανάλογα φαινόμενα υπήρχαν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Για τις ευρωεκλογές δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο πέρα από μια αισιοδοξία του κόμματος ότι θα δει τα ποσοστά του στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές να αυξάνονται κατά πολύ και ο στόχος των διψήφιων νούμερων να θεωρείται εφικτός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.