Μουσείο Τυπογραφείας

Σύσκεψη για τα τροχαία

Σύσκεψη με την παρουσία όλων των τοπικών φορέων της Κρήτης πραγματοποιείται, με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, αυτή την ώρα, στις νέες εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στον Εσταυρωμένος, με θέμα: Πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και με απώτερο στόχο την επίτευξη συμφωνίας επί ενός κοινού πλαισίου συντονισμένων δράσεων.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/της Περιφέρειας Κρήτης, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Κρήτης, ο Δ/ντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, ο Υπεύθυνος Εργαστηρίου Υγείας & Οδικής Ασφάλειας – Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Κρήτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Κρήτης «Αγ. Χριστόφορος» και ο Πρόεδρος του Συλλόγου για την Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.