Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεργασία εκπαιδευτικών δράσεων 2ου Γυμνασίου Χανίων και 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου

Δύο διαφορετικές περιβαλλοντικές ομάδες που αποζητούν την ωραία εμπειρία της « Διαβίωσης στην ύπαιθρο» η μία από το 2ο Γυμνάσιο Χανίων και η άλλη από το 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου συναντήθηκαν, συνταξίδεψαν, μοιράστηκαν και συνυπήρξαν με τρόπο μοναδικό, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοινωση μαθητών και εκπαιδευτικών «Ένα ωραίο ταξίδι με προορισμό το Μεσοχώρι (δίπλα από το Παρανέστι Δράμας), όπου μας περίμενε μια ζεστή φιλοξενία και πολλές ωραίες δραστηριότητες, που πραγματικά έδειξαν στους μαθητές μας πόση χαρά μπορεί να βρει κανείς κοντά στη φύση.  Ένα σπουδαίο μάθημα ‘’εκτός των τειχών’’ της σχολικής τάξης που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η συμμετοχή των παιδιών άψογη, αυθόρμητη και ενθουσιώδης… Έπαιξαν, περπάτησαν μέσα σε πανέμορφα μονοπάτια, ‘’πέταξαν’’ πάνω από το Νέστο, απόλαυσαν ζεστό ρόφημα στις όχθες του, γνώρισαν την μοναδική Ξάνθη, μαγείρεψαν.Κι όλα αυτά κάτω από ένα πνεύμα απαράμιλλης συνεργασίας, αλληλεγγύης, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού, με σεβασμό προς τη φύση και τον άνθρωπο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.