Μουσείο Τυπογραφείας

Π. Λαφαζάνης: Στη νέα Βουλή θα επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις

Τη βεβαιότητα πως στη νέα Βουλή θα επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, εξέφρασε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη. Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο της ΝΔ. Παραδέχτηκε, όμως, πως υπάρχουν αγεφύρωτες και χαώδεις διαφορές με τη ΝΔ.

Ο κ Λαφαζάνης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τις εκλογές εξπρές ως βαθύτατη αντιδημοκρατική διαδικασία και τονίζοντας πως η κυβέρνηση φοβάται τον ελληνικό λαό και θέλει να τον αποπροσανατολίσει. «Αυγουστιάτικες εκλογές εξπρές αποτελούν βαθύτατη αντιδημοκρατική διαδικασία. Φοβούνται τον ελληνικό λαό και θέλουν να τον αποπροσανατολίσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για ουσιαστικές διαφορές στρατηγικής με τα κόμματα που έχουν στηρίξει μνημόνια και ξεκαθάρισε πως με αυτά δεν υπάρχει απολύτως κανένα έδαφος συνεργασίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, από την παρούσα Βουλή δεν υπάρχει δυνατότητα να υπάρξει κυβέρνηση. Όμως, όπως είπε, θα λάβει τη διερευνητική εντολή και θα αξιοποιήσει το χρόνο για κοινωνικές συναντήσεις με δυνάμεις εργαζομένων, αγροτών και μικρομεσαίούς επιχειρηματίες.

Ο κ Λαφαζάνης υποστήριξε την Πρόεδρο της Βουλής, για την οποία είπε πως «κινείται θεσμικά» και «στηρίζει τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής και του Πολιτεύματος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.