Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση έξι Επιταφίων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά αύριο Μ. Παρασκευή, ημέρα κατανύξεως και αναστοχασμού, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Επιταφίων στην Πλατεία Δικαστηρίων.
Οπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, θα συναντηθούν έξι επιτάφιοι, εκ των Ιερών Ναών Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, Αγίου Παντελεήμονος Αμπεριάς, Αγίου Ιωάννου, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, όπου και θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός.
Μια πανέμορφη πομπή πιστών θα μεταφέρει και πάλι τον επιτάφιο θρήνο στην πόλη των Χανίων.
Οι Ιεροί Επιτάφιοι θα ξεκινήσουν εν πομπή, μετά την Ακολουθία και ώρα περίπου 21:15, ώστε να συναντηθούν έμπροσθεν της Αντιπεριφέρειας Χανίων περί τις 21:30 με 21:45, όπου θα πραγματοποιηθεί δέηση και θα αναγνωσθεί το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου δια την Μεγάλη ημέρα της Παρασκευής.
Η Ιερά Μητρόπολη καλεί τις αρχές της πόλεως και τον λαό να παραστούν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Στο μεταξύ, με  την ευκαιρία των Εορτών του Πάσχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, θα ακολουθήσει, όπως ανακοινώθηκε, το εξής πρόγραμμα:
•Μ. Πέμπτη  25 Απριλίου 2019 – 12 Ευαγγέλια Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης – Αγιά.
•Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 – Ακολουθία του Επιταφίου Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου
•Μ. Σάββατο 27 Απριλίου 2019 – Ανάσταση του Κυρίου, Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.