Μουσείο Τυπογραφείας

Σερφ@ρίσματα

Νόστιμο!
www.foodspotting.com
Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν πουλιά, άλλοι που παρακολουθούν τρένα, άλλοι που παρακολουθούν άλλους ανθρώπους, και άλλοι που τρελαίνονται να παρακολουθούν ό,τι έχει σχέση με το φαγητό! Λοιπόν εδώ θα βρείτε μια διαδικτυακή κοινότητα που φωτογραφίζει πιάτα εστιατορίων σε όλο τον πλανήτη και τα ανεβάζει στον Ιστό. Μπαίνοντας εσείς στον παγκόσμιο χάρτη, επιλέγετε περιοχή και εικόνες με πιάτα εμφανίζονται στην οθόνη σας. Eτσι έχετε μια ιδέα προτού πάτε κάπου, ποια εστιατόρια να προτιμήσετε και γιατί. Διότι ως γνωστόν μια εικόνα χίλιες λέξεις, οπότε αν κάτι σας κάνει κλικ οπτικά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σας κάνει και γευστικά. Επιπλέον, μπορείτε και εσείς να “συνεισφέρετε” με τις δικές σας φωτογραφίες. Δείτε το.

serfarismata 2Χαμένοι στη φύση
www.uncontactedtribes.org
Υπάρχουν φυλές “χαμένες” στην φύση, που δεν τις έχει ακόμα αγγίξει ο πολιτισμός, πολύ απλά διότι επιλέγουν να ζήσουν μακριά από αυτόν. Εδώ θα μάθετε διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις φυλές αυτές, για το ποιες είναι και σε ποια σημεία του πλανήτη βρίσκονται, για τον αγώνα οργανώσεων να τις κρατήσουν ασφαλείς στο φυσικό περιβάλλον που επέλεξαν να ζουν. Αν σας γοητεύουν τέτοιου είδους ιστορίες ανθρώπων, τότε αυτός ο ιστότοπος θα γίνει από τους αγαπημένους σας.

serfarismata 3Μπλε μπαλίτσες
http://www.haneke.net
Αν αισθάνεστε “τσιτωμένοι” και θέλετε να χαλαρώσετε με κάτι παντελώς ανούσιο, αλλά που θα τραβήξει το βλέμμα σας (και το μυαλό σας) από ό,τι σας ενοχλεί, τότε δείτε αυτόν τον ιστότοπο. Εδώ λοιπόν, πολλές μπλε μπαλίτσες ξεκινούν το ταξίδι τους στην οθόνη σας. Εσείς τις ακολουθείτε με τα μάτια σας και είναι σίγουρο πως σε μερικά δευτερόλεπτα θα έχετε ξεχάσει τον λόγο των νεύρων σας. Είναι απόλυτα εθιστικό και παράλογα χαλαρωτικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.