Μουσείο Τυπογραφείας

Σε καραντίνα η Φούστανη Εξαπλατάνου στην Έδεσσα

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι η Δημοτική Ενότητα Φούστανης Εξαπλατάνου, στην Έδεσσα, τίθεται από σήμερα σε καραντίνα, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως η καραντίνα στη Φούστανη Εδέσσης τίθεται σε ισχύ από σήμερα στις 20:00 και θα διαρκέσει για 14 συνολικά ημέρες.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας απάντησε και στις φωνές που κάνουν λόγο για έντονο ύφος, τονίζοντας πως δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στην προσπάθειά του να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Όπως σημείωσε, παίρνει δύναμη από την πλειονότητα των πολιτών που τηρεί τα μέτρα, ενώ είπε:

«Ευγνωμονούμε τη συντριπτική πλειοψηφία, μαζί τους δίνουμε τη μάχη για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, την ίδια στιγμή θα είμαστε αυστηροί με όσους με τη στάση τους υπονομεύουν την προσπάθεια των πολλών. Δεν θα ανεχθούμε καμία ανεύθυνη στάση. Δεν είναι θέμα μαγκιάς, αλλά ζήτημα ευθύνης, να μην επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.