Μουσείο Τυπογραφείας

Σχεδιασμός για καταδυτικό πάρκο στο Ρέθυμνο

Στα… χνάρια του Δήμου Αποκορώνου θέλει να βαδίσει το Ρέθυμνο, καθώς ο δήμαρχος της γειτονικής πόλης Γιώργος Μαρινάκης βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Κρητική Επιθεώρηση” ο κ. Μαρινάκης είχε μία ακόμα συνάντηση την Τρίτη με τον μελετητή στα Χανιά, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της μελέτης. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κώλυμα από στρατό και Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων, καθώς και ότι γίνεται μία ακόμα ανάλογη προσπάθεια στην περιοχή του Αποκόρωνα. Και αυτό, γιατί όταν κατασκευαστούν και τα δύο πάρκα, η περιοχή θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους λάτρεις των καταδύσεων.
Να θυμίσουμε ότι για τις ανάγκες του καταδυτικού πάρκου το Πολεμικό Ναυτικό έχει δεσμευτεί ότι θα παραχωρήσει ένα παροπλισμένο πλοίο.
Πάντως, όλα αυτά παραμένουν σε επίπεδο σχεδιασμού, με πρόθεση να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να ωριμάσουν, ώστε στην πορεία να βρεθεί η απαραίτητη χρηματοδότηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.