Μουσείο Τυπογραφείας

Σάντα Φε

gfdgfΗ Σάντα Φε είναι μία από τις πιο παλιές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρίσκεται στα 2.134 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.  Όπως αναφέρει το euronews, είναι ένα σημείο όπου συναντιούνται διαφορετικοί πολιτισμοί: ο μεξικανικός, ο ινδιάνικος, αλλά και ο αμερικανικός. Και οι τρεις έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην αρχιτεκτονική και την κουλτούρα της περιοχής.

Πέρα από τα πανέμορφα τοπία της ερήμου, η ίδια πόλη διαθέτει αρκετά αξιοθέατα για τους τουρίστες.

1. Το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή έργων λαϊκής τέχνης από όλο τον κόσμο. )

2. Το Meow Wolf είναι ένας πρωτότυπος πολυχώρος που προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να εξερευνήσουν και να βιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες.

3. Οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να επισκεφτούν μία από τις δεκάδες γκαλερί στην οδό Κάνιον, η οποία φιλοξενεί επίσης καταστήματα, εστιατόρια και κλαμπ.

4. Το φαγητό είναι επίσης εξαιρετικό στην πόλη. Το Pantry λειτουργεί 70 χρόνια. Σερβίρει εξαιρετικό πρωινό, έχει απίστευτα γλυκά αλλά και γαστριμαργικά πιάτα. Το Shed έχει την καλύτερη μαργαρίτα στον κόσμο αλλά και διάφορα πιάτα με τσίλι.

5. Η όπερα του Σάντα Φε ιδρύθηκε το 1956 και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, που φιλοξενεί εξαιρετικές συναυλίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.