Μουσείο Τυπογραφείας

Σ’ εξέλιξη το επιμορφωτικό σεμινάριο καθηγητών Φυσικής Αγωγής (φωτ.)

Με την ομιλία του ομότιμου καθηγητή Σ.Ε.Φ.Α.Α. Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δρ. Χρήστου Κοτζαμανίδη, που έχει θέμα “Η επίδραση της συστηματικής άσκησης στην κινητική ανάπτυξη του παιδιού”, συνεχίζεται στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” το επιμορφωτικό σεμινάριο καθηγητών Φυσικής Αγωγής.
Νωρίτερα, το μέλος της Ο.Φ.Α. Χανίων, Δημήτρης Γαγάρας, ενημέρωσε τους παριστάμενους για τον τρόπο έκδοσης της νέας μαθητικής αθλητικής ταυτότητα μέσω Myschool, ενώ θ’ ακολουθήσει ομιλία της συντονίστριας εκπαιδευτικού έργου ΠΕ11, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης, Λήδας Ζαμπετάκη, με θέμα “Νέες δομές υποστήριξης εκπαιδευτικού έργου”.
Το σεμινάριο διοργανώνει η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Χανίων και η Ένωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.