Μουσείο Τυπογραφείας

“Βραχνάς” η στάθμευση

 • Στην πλατεία και στα στενά της Σπλάντζιας “χώνονται” αυτοκίνητα για να παρκάρουν.
 • Έγγραφη καταγγελία με αφίσες από κατοίκους και επαγγελματίες της Θεοτοκοπούλου.
 • Ασφυκτικά γεμάτο από το πρωί το πάρκιγκ στην πλατεία Τάλω.
 • Το πεζοδρόμιο στην Ντουνόπαπα χρησιμοποιείται για...στάθμευση.

» Σε νευρική κρίση οι οδηγοί που αναζητούν περιμετρικά του κέντρου θέση για να αφήσουν το αυτοκίνητό τους

Bασανιστήριο τείνει να γίνει το παρκάρισμα περιμετρικά της πόλης των Χανίων και όλα αυτά παρότι η τουριστική κίνηση είναι στο…30% σε σύγκριση με πέρυσι!
Αιτία η μη δημιουργία θέσεων στάθμευσης αλλά και ο περιορισμός των ήδη υπαρχόντων με πιο τελευταία περίπτωση αυτή της Νικηφόρου Φωκά.
«Από την 1η Αυγούστου καμία ανοχή σε αυτοκίνητα και μηχανάκια! Γνωρίζουν ότι απαγορεύεται και ότι ενοχλούν τους μόνιμους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους επισκέπτες, τους πεζούς και αδιαφορούν ή ενθαρρύνουν τους προμηθευτές τους, τους διανομείς φαγητού ή καφέ να μη σέβονται το ωράριο τροφοδοσίας 7-9» αναφέρουν μεταξύ άλλων κάτοικοι και επαγγελματίες της οδού Θεοτοκοπούλου που προχώρησαν σε έγγραφη καταγγελία της κατάστασης .
Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο μας είπαν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής για αυτό και συστήνουν στον καθένα να τηλεφωνεί άμεσα στο 100 προκειμένου να σταματήσει η κίνηση αυτοκινήτων και δικύκλων μετά το επιτρεπόμενο ωράριο!
Την ίδια στιγμή ο χώρος στάθμευσης στην πλατεία Τάλω – και οι γύρω δρόμοι – είναι ασφυκτικά γεμάτος από αυτοκίνητα ενώ γεμάτο από οχήματα επισκεπτών είναι και ο χαρακτηρισμένος ως χώρος στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων! Απαράδεκτη εικόνα πάνω στη Δυτική Τάφρο με αυτοκίνητα επί του τείχους αλλά και πάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Ντουνόπαπα κάτω από τον επιπρομαχώνα του Αγ. Δημητρίου.
Και μπορεί το 2ο Δ.Σ. Χανίων να είναι κλειστό αυτήν την περίοδο, όμως δικαιολογείται το κλείσιμο από παράνομα σταθμευμένα οχήματα της κεντρικής του πόρτας;
Ασφυκτικά γεμάτη και η νοτιοδυτική τάφρος με τους οδηγούς να παρκάρουν ακόμα και στις γωνίες, ενώ στην πλατεία της Σπλάντζιας η ίδια γνωστή εικόνα σε όλους. Αυτοκίνητα μέσα στην πλατεία αλλά και στους γύρω δρόμους, ακόμα και σε στενά που δεν χωρούν να περάσουν καλά-καλά πεζοί!
Οδηγοί παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο στη Ν. Φωκά και στην Μίνωος, αυτοκίνητα αφημένα αριστερά και δεξιά στην Επιμενίδου και στην Καλλεργών αλλά και πάνω στο δυτικό τείχος με τη ράμπα να έχει κατεδαφιστεί!

 • Μπορεί να απαγορεύεται η στάθμευση αλλά ορισμένοι οδηγοί έχουν...άλλη άποψη στην είσοδο του 2ου Δ.Σ. Χανίων.
 • Μπορεί να γίνονται έργα αλλά το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο για ορισμένους...επιτρέπεται!
 • Μόνιμες θέσεις στάθμευσης για ορισμένους τα τείχη πάνω από την τη δυτική τάφρο.
 • Μόνιμες θέσεις στάθμευσης για ορισμένους τα τείχη πάνω από την ανατολική τάφρο

1 σχολιο

 • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

  Δυστυχως οι ανθρωποι ειναι ασχετοι ……παιζουν με τα νευρα μας.Ο Δημαρχος μας ,συναγονιζεται τον μεγα δημαρχο Αθηνων.Δυστηχως οι εκλογες αργουν.Ελπιζω τα ΧΝ να αναιβασουν το σχολιο καθως εχει παρατηρηθει τελευταια οτι οποια δεν ειναι της γραμμης τρωνε Χ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.