Μουσείο Τυπογραφείας

“Ραβασάκια” σε οφειλέτες από τον Δήμο Χανίων

Περισσότερες από 17.000 επιστολές σε πολίτες, επιχειρήσεις, εταιρείες που οφείλουν στον Δήμο Χανίων θα αποστείλει μέχρι το τέλος του χρόνου η Οικονομική Υπηρεσία.

Aυτό τόνισε στο χθεσινό Δ.Σ. ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Τάσος Αλόγλου επισημαίνοντας πως στις επιστολές θα ενημερώνονται οι δημότες για τις οφειλές τους και θα καλούνται να κάνουν τις ρυθμίσεις που προβλέπει η νομοθεσία δίνοντας τους εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μην έχουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Οι 17.000 αυτές επιστολές αφορούν οφειλές ύψους 25.000.000 ευρώ ενώ συνολικά οι οφειλές προς τον Δήμο ανέρχονται στα 42.000.000 ευρώ.
Στο θέμα αναφέρθηκε ο προηγούμενος αντιδήμαρχος οικονομικών ο κ. Γ. Μαράκης επισημαίνοντας πως η προσπάθεια για είσπραξη είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ότι υπήρξαν θετικά αποτελέσματα που φαίνονται στα οικονομικά μεγέθη του Δήμου.

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ειναι σιγουρο οτι καποιοι μεγαλοεπιχειρηματιες της πολης μας θα διακοψουν τις φθινοπωρινες τους διακοπες στον Αγ.Μαυρικιο και θα τρεξουν για ρυθμησεις……αν μπορειρε κοψτε τους το νερο οπως κοβετε στους ταλαιπωρους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.