Μουσείο Τυπογραφείας

“Πυρά” κατά Περιφέρειας Κρήτης για τους υδρογονάνθρακες

Απέναντι στη θετική γνωμοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης για τις έρευνες υδρογονανθράκων νότια του νησιού, τάσσονται η Λαϊκή Συσπείρωση και η Ανυπόταχτη Κρήτη, όπως έγινε σαφές και κατά το Περιφερειακό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής.
Ο Μανώλης Συντυχάκης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, στην τοποθέτησή του ανέδειξε ότι «ο λαός, συνολικά, δεν έχει να κερδίσει τίποτα από αυτές τις συμβάσεις παραχώρησης. Ούτε καν φθηνό καύσιμο για να μειωθεί η ενεργειακή φτώχεια των λαϊκών νοικοκυριών. Οι μοναδικοί κερδισμένοι από αυτές τις συμβάσεις, θα είναι οι μονοπωλιακοί όμιλοι που αναλαμβάνουν τις εκχωρήσεις».
Η Ανυπόταχτη Κρήτη, μέσω του Περιφερειακού Συμβούλου της Πιαγκαλάκη Γιώργου, τοποθετήθηκε ενάντια στις εξορύξεις με βάση και τη δημόσια διακηρυγμένη θέση της για τους «τεράστιους περιβαλλοντικούς και πολεμικούς κινδύνους που θα φέρουν στο νησί μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.