Μουσείο Τυπογραφείας

“Εγκαίνια” για το νέο κύτταρο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι

Τα πρωτα απορρίμματα δέχθηκε σήμερα ένα τμήμα του νέου ΧΥΤΑ που κατασκευάζεται στο Ακρωτήρι Χανίων. Η λειτουργία του νέου ΧΥΤΑ θα λύσει το πρόβλημα του κορεσμού του παλιού ΧΥΤΑ, στην ίδια θέση.

Το “παρών” στην έναρξη λειτουργίας έδωσε ο δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηρακης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, Ε. Δαμιανάκης, o πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Μ. Τσουπακηςδημοτικοί συμβουλοι κα.

Για “μεγάλη ημέρα για τη ΔΕΔΙΣΑ” έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γ. Κουτράκης.που εξήρε τη συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής και τον εκπροσωπο της κ. Χ. Σοφιανό. Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, Μ. Τσουπακης τόνισε πως η λειτουργία του νέου κυττάρου ήταν κάτι που είχε ανάγκη η πολη. Κάθε τέτοιο νέο έργο δίνει τεράστια προστιθεμενη αξία στα Χανιά και στους ανθρωπους τους” δήλωσε ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανακης.

Για μια μεγάλη υποδομή στη διαχείριση απορριματων μίλησε ο δήμαρχος Π. Σημανδηράκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.