Μουσείο Τυπογραφείας

Ψηλά ο πήχης για τα Χανιά

Ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία έδωσε ο ελληνικός λαός στις εθνικές εκλογές. Η αυτοδυναμία “λύνει” τα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πλέον έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει το ρεαλιστικό -όπως ανέφερε προεκλογικά- πρόγραμμά του, αποδεικνύοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί η ανάσχεση της φοροεπιδρομής των τελευταίων ετών.
Σε τοπικό επίπεδο, ο πήχης για τα Χανιά μπαίνει ψηλά. Eνας Χανιώτης πρωθυπουργός και η Ντόρα Μπακογιάννη ως βουλευτής Χανίων δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες ώστε ο νομός μας να αποκτήσει αυτά που διαχρονικά στερείται. Υποδομές και ισόρροπη ανάπτυξη συγκριτικά με την Ανατολική Κρήτη. Είναι η συγκυρία τέτοια, που φαντάζει ίσως η τελευταία ευκαιρία για τα Χανιά, τα οποία με 4 κυβερνητικούς βουλευτές την τελευταία τετραετία, είδαν ελάχιστα οφέλη, με εξαίρεση τον τομέα της υγείας όπου έγιναν αξιοσημείωτες παρεμβάσεις.
Παράλληλα, αποτελεί πρόκληση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία, να κερδίσουν με το έργο τους, την εμπιστοσύνη των Χανιωτών, η πλειοψηφία των οποίων επέλεξε και σε τούτη την αναμέτρηση να δώσει την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, από τη θέση της αντιπολίτευσης πλέον, οφείλει πρώτα να αναλογιστεί το μέγεθος των λαθών που έκανε, τα οποία μόνο λίγα δεν είναι και να ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση. Γιατί και από αυτήν έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Ευχή όλων, οι βουλευτές Χανίων που εκλέχθηκαν να εργαστούν άοκνα για το καλό του τόπου μας.
Σιδεροκέφαλοι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.