Μουσείο Τυπογραφείας

Ψήφισμα Δ.Σ Νοσοκομείου Χανίων για το θάνατο της Χ. Μυλωνάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα, με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου της αγαπητής στην κοινωνία Ιατρού και Αυτοδιοικητικού Χαρούλας Μυλωνάκη:
«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Ιατρού Χαρούλας Μυλωνάκη, η οποία επί σειρά ετών προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».
Η Χαρούλα Μυλωνάκη ξεχώρισε για τον υψηλό επαγγελματισμό, τον δυναμισμό, τον ανθρωπισμό και το ήθος με το οποίο άσκησε το Ιατρικό της λειτούργημα ως Δ/ντρια της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μας και ως Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, γεγονός που την κατέστησε ιδιαιτέρως αγαπητή τόσο στους συναδέλφους της, όσο και στους ασθενείς.
Παράλληλα ξεχώρισε για την ανιδιοτελή προσφορά της στην κοινωνία καθώς ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χανίων και ως Πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ  επέδειξε ιδιαίτερη εργατικότητα, αφοσίωση, ακεραιότητα και ήθος αφήνοντας μια πολύτιμη παρακαταθήκη.»

Το ψήφισμα υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Μπέας.

1 σχολιο

  • [ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    H Χαρουλα μας η εξαιρετική συνάδελφος, η ηθική παρουσία στα ιατρικά και κοινωνικά δρώμενα των Χανίων και όχι μόνον, δεν είναι πιά κοντά μας . Να έχει ‘ενα ταξίδι συνυφασμένο με την αιωνιότητα. Τα Χανιά μας χάνουν τον δικό τους άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια έδωσε την ζωή της για την προκοπή της πόλης και του Νοσοκομείου. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας . . .

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.