Μουσείο Τυπογραφείας

Ψηφιακές δράσεις για μαθητές

Για 9η χρονιά πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων η Γιορτή Δημιουργία και Εκφρασης των μαθητών.
Oι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν και να αλληλεπιδράσουν σε ψηφιακές δράσεις, όπως:  Cine μαθήματα απο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, εργαστήρι φωτογραφίας, Πολυτεχνείο Κρήτης – ΗΜΜΥ – Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων και η Θεατροχώρα, δημιουργική μάθηση με το Ψηφιακό Θέατρο Σκιών eShadow, SchoolSpace – Hackerspace., εκπαιδευτική Ρομποτική από το 2ο Δημοτικό Χανίων, κ.α.
Η δράση συνδιοργανώνεται από τον συντονιστή του Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας, Γιώργο Γώγουλο και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, την συμμετοχή και υποστήριξη του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Χανίων, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.