Μουσείο Τυπογραφείας

Προβολές ταινιών

Την προβολή μιας σειράς από πέντε ταινίες, με θέμα ηρωίδες που «μιλούν» και αναδεικνύουν πλευρές της κοινωνικής θέσης της γυναίκας, διοργανώνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος / Σύλλογος Χανίων, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Οι προβολές αρχίζουν με την «OLGA» (Βραζιλία, 2004, 144’), την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Επίσης, με τη δραματική ταινία Στην αγκαλιά του φιδιού (Κολομβία, 2015, 125′) του Κολομβιανού σκηνοθέτη Σίρο Γκέρα συνεχίζεται σήμερα Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο το αφιέρωμα στον ισπανικό και ισπανόφωνο κινηματογράφο.
Την ταινία θα προλογίσει ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Δαμασκηνός. Λόγω αυξημένης προσέλευσης θα γίνουν δύο προβολές:Α’ προβολή: 20.00μ.μ-22.00μ.μ. και Β΄προβολή: 22.15-24.15μ.μ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.