Μουσείο Τυπογραφείας

Προβολές ταινιών – παραστάσεις στα Χανιά

Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, που οργανώνει o Σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, με ελεύθερη είσοδο. Επόμενη προβολή την Κυριακή 9/2 στις 8:00μ.μ. με την ταινία : Η Κοιμωμένη φωνή.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οι Φίλοι των Γραμμάτων και των Τεχνών, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον ισπανικό και ισπανόφωνο κινηματογράφο (Β’ κύκλος), θα προβάλει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου , ώρες προβολών 20.00 – 22.25 & 22.30 – 01.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, την ταινία Ο Βορράς του Γκρέγκορι Νάβα. Την ταινία θα προλογίσει η εκπαιδευτικός Βίκυ Παπαναγιώτου.
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας ,παρουσιάζει για 9η χρονιά στα Χανιά, τη παιδική παράσταση Τζάκ & Η Φασολιά, στο Κιν/θέατρο Ελληνίς την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις ώρες 11.30 & 17.15. Κείμενο- σκηνοθεσία: Γιώργος Πουλής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.