Μουσείο Τυπογραφείας

Πρωτοποριακή θεραπεία με κρουστικά κύματα

•Τι είναι τα Κρουστικά Κύματα;
Είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία με κύμματα χαμηλής έντασης που εστιάζονται στην υπό θεραπεία περιοχή (το πέος). Τα κύματα αυτά έχουν την ευεργετική ιδιότητα να δημιουργούν Νέα Αγγεία με συνέπεια να βελτιώσουν τη ροή του αίματος στο πέος. Η δράση αυτή των Κ.Κ έχει τεκμηριωθεί τόσο εργαστηριακά όσο και στην κλινική πράξη!

•Ποιοι ασθενείς έχουν ένδειξη για τη θεραπεία με Κ.Κ.;
Οι ασθενείς που ωφελούνται περισσότερο από αυτήν την θεραπευτική μέθοδο είναι αυτοί με Στυτική Δυσλειτουργία αγγειακής αιτιολογίας. Πρόκειται για ανθρώπους που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερίνη ή τριγλυκερίδια, Αρτιο-σκλήρυνση, καρδιοπάθειες, παχυσαρκία.

•Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία; Υπάρχουν παρενέργειες ή πόνος με τη θεραπεία αυτή;
Η συνεδρία Κρουστικών Κυμμάτων διαρκεί μόνον 15 λεπτά, γίνεται στο ιατρείο, είναι ανώδυνη και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινή του δραστηριότητα χωρίς πρόβλημα!

•Ποια η αποτελεσματικότητα των Κ.Κ.;
Οι μελέτες που έχουν γίνει παγκοσμίως δείχνουν υψηλή αποτελεσματικότητα των Κ.Κ. στην αντιμετώπιση της Στυτικής Δυσλειτουργίας σε ποσοστό που φθάνει έως και 80%!

•Ποια είναι η συχνότητα των θεραπειών και διάρκεια τους;
Κάνουμε 2 συνεδρίες εβδομαδιαίως και η όλη θεραπεία συνήθως ολοκληρώνεται σε διάστημα 6 εβδομάδων.

•Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας μεθόδου στην αντιμετώπιση ενός τόσο συχνού προβλήματος όπως η Στυτική Δυσλειτουργία;
Το πρώτο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι η αύξηση ροής του αίματος δημιουργεί αυθόρμητες ισχυρές στύσεις χωρίς την χρήση φαρμάκων. Δεύτερο και εξ ίσου σημαντικό: η θεραπεία είναι μη επεμβατική , ανώδυνος και με υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.