Μουσείο Τυπογραφείας

Πρώτο βραβείο σε εκπαιδευόμενη στο ΣΔΕ Χανίων

Εκπαιδευόμενη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Χανίων κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό παρασκευής χορτόπιτας στα “Χαραλάμπεια”.
Oπως ανακοινώθηκε από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Χανίων έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό παρασκευής χορτόπιτας που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των Γ’ Χαραλάμπειων και το πρώτο βραβείο κέρδισε η εκπαιδευόμενη Γεωργία Κοτσιφάκη στην οποία το σχολείο απευθύνει συγχαρητήρια. Τους εκπαιδευόμενους συνόδευσε η εκπαιδεύτρια του Κοινωνικού Γραμματισμού Ευαγγελία Μουριζάκη.
Επίσης, το σχολείο με την ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του, Κωνσταντίνος Καραμπάσης, εκφράζει ευχαριστίες προς τον Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Λιονάκη για την ευκαιρία συμμετοχής του στον διαγωνισμό.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται τα “Γ’ Χαραλάμπεια” που διοργανώνει η Ενορία Λενταριανών.  Σήμερα Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την Χορωδία της Ενορίας Τιμίου Σταυρού Αλικιανού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης με συγκέντρωση τροφίμων  προς ενίσχυση του Κεντρικού Συσσιτίου της Ι.Μ.Κ.Α. Στο μεταξύ, λαμπρή πανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών η οποία προσκαλεί τους Χανιώτες να συμμετάσχουν  στις λατρευτικές συνάξεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Σάββατο στις 7.30 π.μ. όρθρο καὶ Θεία Λειτουργία, Κτητορικό Μνημόσυνο ανακαινιστών, δωρητών, ενοριτών και ευεργετών της ενορίας Αγίου Χαραλάμπους, στις 6 μ.μ. Πανηγυρικὸ Πολυαρχιερατικὸ Εσπερινό προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τριπόλεως κ.κ. Θεοφυλάκτου, στις 9 μ.μ. Ιερὰ παράκληση. Τον χορὸ θα πλαισιώσει ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Νομού Χανίων: «Γεώργιος ο Κρής». Την Κυριακὴ, 10 Φεβρουαρίου στις 7 π.μ. Όρθρο καὶ Πολυαρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρυούλων, κ.κ. Παντελεήμονος, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στις 12  εγκαίνια του Μουσείου – Στέγης Ερευνας και Πολιτισμού της Αδελφότητος Μικρασιατών Νομού Χανίων: «Ο Αγιος Πολύκαρπος», επὶ της οδού Σφακίων 25 και στις 5 μ.μ. Μεθεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινὸ Προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαφίτας κ.κ. Δημητρίου καὶ Ιερὰ Λιτανεία της εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους στις οδούς: Ρουκουτάκη, Παπαναστασίου, Βρυσών,  Παντελάκηδων, Φρίζη, Μαρδοχαίου, Ρουκουτάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.