Μουσείο Τυπογραφείας

Προσμένοντας την Ανάσταση

Μεγάλη Εβδομάδα από σήμερα, με την προσμονή της Ανάστασης να μας “γεμίζει” ελπίδα και αισιοδοξία.
Ελπίδα και αισιοδοξία, ότι θα φέρει μαζί και την “Ανάσταση” της Ελλάδας, της κοινωνίας μας, που τόσα χρόνια είχε βυθιστεί στην κρίση και στη λιτότητα, με όλα εκείνα που “έφεραν” μαζί τους.
Μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, τόσα χρόνια τώρα, έχουν βιώσει – ανέβει τον δικό τους “Γολγοθά”, αντιμετωπίζοντας σκληρά μέτρα, περικοπές μισθών και συντάξεων, φόρους και ένα σωρό άλλες επιβαρύνσεις.
Με συνανθρώπους μας, να σχηματίζουν ουρές για λίγα βασικά αγαθά. Με τα κοινωνικά παντοπωλεία, ιατρεία, φαρμακεία κ.λπ. να γεμίζουν από τον κόσμο.
Εικόνες που τις ζήσαμε και μάλιστα κατ’ επανάληψη. Και σήμερα, μετά και την λήξη των μνημονίων, περιμένουνε ότι κάτι θα αλλάξει.
Η πολυαναμενόμενη ανάπτυξη και ανάκαμψη, έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται στο βάθος του τούνελ. Ευχή, να φτάσει γρήγορα και στην κοινωνία μας. Και η “Ανάσταση” να δώσει τη θέση της στην κάθε “Σταύρωση”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.