Μουσείο Τυπογραφείας

Προς «Δ.Ε.Η.»

Κοινοποιήσεις 29-2-2014

Καθηγητής Νευροχειρουργός Ν.Π.

 Αγαπητέ Kε K,
Πληροφορήθηκα με λύπη μου και μεγάλη ανησυχία τη διακοπή ηλ. ρεύματος που επιβάλατε ΞΑΝΑ στην κα Μαρία Ορφανουδάκη. Ήθελα να σας επισημάνω, γι’ άλλη μια φορά, ότι η πάθηση για την οποία είχε νοσηλευτεί στο Υγεία, δηλαδή η λοιμώδης πολυριζονευρίτις και μάλιστα στην πλέον βαρεία μορφή της, την Ανιούσα παράλυση του Landry

Η πιο βαρεία μορφή της νόσου  Guillen-Barre. Ψυχοσωματική ασθένεια ολική ΠΑΡΑΛΗΣΗ τρομερά επώδυνη ασθένεια και υπάρχει τεράστια  θνησιμότης, ως επίσης και σημαντική πιθανότης υπολειμματικής αναπηρίας.Η κ. Ορφανουδάκη, ταχύτατα, έγινε πλήρως ΠΑΡΑΠΛΙΓΙΚΗ, με γενική παράλυση ακόμα και της φωνής και των κινητικών μυών των οφθαλμών. Εισήχθη στην Μ.Ε.Θ. όπου παρέμεινε εξαρτώμενη από το αναπνευστικό μηχάνημα. Μετά την έξοδο της από την Μ.Ε.Θ. παρέμεινε ασθενής σε διάφορες Κλινικές των Αθηνών,  Στο ΥΓΕΙΑΣ  στο Υγείας ΜΕΛΑΘΡΟ  ΄στον ΣΩΤΗΡΑ  επί ένα και πλέον έτος αναλαμβάνοντας από την τετραπληγία της. και είναι πιθανόν να υποτροπιάσει όπως σας είχα επισημάνει στη Διεύθυνση ΔΕΗ και στο παρελθόν! π.χ. στις 14/11/12 στις 29-7-2001  στις σε περιπτώσεις ελαττώσεως των αμυντικών δυνάμεων του οργανισμού της, όπως είναι η ψυχολογική πίεση  που δέχεται χρόνια από τη ΔΕΗ όπως γνωρίζω πολύ καλά και συγκεκριμένα από το 2001. Η υποτροπή αυτή θα ήταν ευθέως επικίνδυνη για την αρτιμέλεια ή και τη ΖΩΗ της.

Δεν θα ήθελα να πιστέψω! ότι υπάρχει ΔΟΛΟΣ! Ομως! με τη συμπεριφορά σας αύτη! και την επιμονή ΣΑΣ! να βάζετε σε τέτοια δοκιμασία την κα Ορφανουδάκη μου δίνετε το κάθε δικαίωμα να κάνω…

Η παρούσα χορηγείται για Δικαστική χρήση.

Καθηγητής Νευροχειρουργός Ν.Π.

1 σχολιο

  • [Μάρκος Δασκαλάκης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Κατανοώ τον πόνο του πολιτη, ειδικά αν ειναι ασθενής οπως η εν λογω κυρία, δε μπορώ ομως να κατανοήσω γιατί ο κ “καθηγητής” απευθύνει την (ανορθόγραφη) επιστολή του σε μια Ιδιωτική Εταιρεία οπως η ΔΕΗ και οχι στον ασφαλιστικό φορέα της παθούσας. Για ποιο λόγο μια ιδιωική εταιρεία -η έστω και το Δημόσιο σε καποιες περιπτώσεις – οφείλουν να συμπαραστέκονται σε κάθε αναποδιά, σε καθε πρόβλημα, σε κάθε ατυχία του πολίτη; Για το σκοπό αυτό υπαρχουν οι (ιδιωτικές και δημόσιες) ασφαλιστικές εταιρείες και ταμεία.

    Μηπως να ξαναδούμε λιγο την πραγματικότητα κατάμματα ορισμένοι;

    Με εκτίμηση,
    Μάρκος Δασκαλάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.