Μουσείο Τυπογραφείας

Προγράμματα για άτομα με αναπηρίες στο πρώην Θ.Χ.Π.Χ.

Ξεκινούν αύριο Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης Ατόμων με Βαριές Αναπηρίες και Πολλαπλές Ανάγκες Εξάρτησης σε Κοινωνικές Δεξιότητες για 15 παιδιά του Παραρτήματος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (πρώην Θ.Χ.Π.Χ.) στο χώρο του Παραρτήματος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (πρώην Θ.Χ.Π.Χ.) συνολικής διάρκειας 250 ωρών όπου θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες.

Οι 3 θεματικές ενότητες και οι εκπαιδευτές που θα συμμετέχουν στο εν λόγω Πρόγραμμα είναι οι:
•1η Θεματική Ενότητα για Κοινωνικές Δεξιότητες. Ασκήσεις αυτοεξυπηρέτησης. Ασκήσεις εκμάθησης του χρόνου, διαχείρισης χρήματος και παρακολούθησης της επικαιρότητας.: Πατεράκης Σταμάτης Λογοθεραπευτής,
•2η Θεματική Ενότητα για Πρόγραμμα κίνησης, ευεξίας και προσαρμοσμένου αθλητισμού.: Παντελιδάκης Στυλιανός Γυμναστής,
•3η Θεματική Ενότητα για Ασκήσεις χοροθεραπείας, Μουσικοθεραπεία / Μουσικοκινητική. Ασκήσεις θεάτρου / Θεατρικό παιχνίδι.: Ντουντουλάκη Βασιλική χοροδιδάσκαλος.
Συντονίστρια του Προγράμματος θα είναι η Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Χανίων και Α’ Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, κα Αμαλία Μπασιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.