Μουσείο Τυπογραφείας

Πρόγραμμα σταφυλοθεραπείας στον Αζωγυρέ 

Όπως κάθε χρόνο ο Ολλανδός δρ. Τζεράρντ Βάν Ντέρ Μείρ, ολοκλήρωσε το ετήσιο πλέον Πρόγραμμα σταφυλοθεραπείας το όποιο «βοηθά ανθρώπους από όλον το κόσμο  να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να προσέλθουν στον  Αζωγυρέ  ώστε λάβουν μέρος  στο τρύγο και το πάτημα τον σταφυλιών με τον παραδοσιακό τρόπο όπως ακριβώς το έκαναν και η Μινωίτες πρόγονοι  μας».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αζωγυρέ Ευτύχιος Κουκουτσάκης, σημειώνοντας ότι ο δρ. Τζεράρντ δήλωσε ότι «με αυτόν τον τρόπο έχουν την ευκαιρία ξένοι επισκέπτες που έρχονται στη Κρήτη αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό να μάθουν και να δεθούν με την κουλτούρα του Κρητικού Λαού έχοντας ως αποτέλεσμα επιστρέφοντας στις ιδιαίτερες πατρίδες τους  να διαφημίζουν τον τόπο μας με ζήλο και θαυμασμό , δημιουργώντας νέες ροές τουρισμού και προοπτικές μελλοντικής ανάπτυξης».
Με την λήξη  του εξαημέρου προγράμματος οι συμμετέχοντες έλαβαν έκαστoς από ένα τίτλο αποφοιτήσεως και αναμνηστικά δώρα τα οποία απέδωσε ο κ. Κουκουτσάκης.

72044848_1356175184560337_8859785591911350272_n

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.