Μουσείο Τυπογραφείας

Προχωρά η μεταστέγαση του στρατοπέδου “Μαρκοπούλου”

Προχωρούν οι εργασίες για τη μετεγκατάσταση των μονάδων που έχουν ως έδρα το στρατόπεδο “Μαρκοπούλου” στο στρατόπεδο “Ραυτοπούλου” στην Αγιά.
Στο νοτιοδυτικό τμήμα του στρατοπέδου έχουν πέσει τα πρώτα τσιμέντα για το κυρίως κτήριο που θα φιλοξενήσει μέρος των εγκαταστάσεων που θα μεταφερθούν από το στρατόπεδο Μαρκοπούλου (διοικητικά κτήρια, αποθήκες κα.)
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή της νέας εισόδου του στρατοπέδου καθώς θεωρείται ότι η υφιστάμενη είναι επικίνδυνη για την κυκλοφορία των οχημάτων που μπαίνουν και βγαίνουν σε αυτό.
Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την μετεγκατάσταση του στρατοπέδου “Μαρκοπούλου” είχε ολοκληρωθεί την περασμένη Άνοιξη, ενώ παράλληλα προχώρησε και ο διαγωνισμός για τις εργασίες που εκτιμάτε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.