Μουσείο Τυπογραφείας

Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον Αποκόρωνα – Το πρόγραμμα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δήμος Αποκορώνου διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικές βραδιές, παιδικές παραστάσεις, βραδιές έντεχνης και κλασικής μουσικής, εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις αλλά και σε όλες τις ηλικίες .
Ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι που στόχο έχει να αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Αποκόρωνα και να προσφέρει στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής ψυχαγωγία, αισθητική και πνευματική καλιέργεια.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
θεσμοθετούνται εκδηλώσεις που το προηγούμενο έτος είχαν μεγάλη επιτυχία και στηρίζονται από την τοπική κοινωνία, όπως είναι το διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στις Καλύβες αλλά και η αναπαράσταση του κρητικού γάμου στην Ασή Γωνιά.
Για πρώτη φορά περιλαμβάνει εκδηλώσεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα με την παρουσίαση προϊόντων που κάποτε ήταν η κύρια πηγή εισοδήματος των κατοίκων της περιοχής του Αποκόρωνα όπως το φυστίκι, το σισάμι και το τζίτζιφο.
Αναβιώνουμε το έθιμο της κρητικής καντάδας με ένα μαγικό ταξίδι στα σοκάκια του Βάμου, στηρίζουμε το ΔΗΠΕΘΕΚ που θα δώσει μια παράσταση στο θέατρο ¨<<ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ>> στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου , όπως και την εθελοντική προσπάθεια των συλλόγων τους οποίους συγχαίρουμε για τις πρωτοβουλίες τους και τις διοργανώσεις πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του δήμου.
Καλούμε τους δημότες μας να αγκαλιάσουν αυτές τις προσπάθειες που γίνονται να έχουν ενεργό συμμετοχή και επίσης τους κάνουμε γνωστό ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του δήμου η είσοδος είναι δωρεάν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.