Μουσείο Τυπογραφείας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 03/02 – 09/02

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

• Ο συγγραφέας Γιάννης Φίλης, πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης παρουσιάζει την τελευταία του ποιητική συλλογή με τίτλο “Προσκλητήριο στην Γλώσσα” από τις Εκδόσεις Έναστρον την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο ΤΕΕ- Τμήμα Δυτικής Κρήτης.
• Ο Φιλολογικός Σύλλογος Χανίων “ Ο Χρυσόστομος” διοργανώνει διάλεξη της Δρος Ελένης Παπαδοπούλου, Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων με θέμα “Το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων: πυρήνας πολιτισμού και ανάπτυξης” τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 7.00 μμ.
• Το βιβλίο του Θεοχάρη Ι. Φραγκιουδάκη, «Χρονο-ιστορικός κατάλογος οικήσεων στον Νομό Χανίων (1030-1905)», θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στον πολυχώρο των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, στην οδό Γεωργίου Ξέπαπα 7 (& Λουτρού).
• Παρουσίαση του βιβλίου “Οι δύο κλέφτες” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού κέντρου Χανίων την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30
• Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΜ στο ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια των πιανιστών Μπέλα Λιονάκη και Δημήτρη Ντρουμπογιάννη, σε μια συναυλία με τον γενικό τίτλο «Εκλεκτικές Μουσικές Συγγένειες».

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

• Ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης “Κρίκος VII” με συμμετοχή 80 καλλιτεχνών στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων μέχρι 29.2.2020. Ανοικτά από Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-14:00 και 18:00-20:00 με Ελεύθερη Είσοδο.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΒΟΛΕΣ

• Νέος κύκλος παραστάσεων του έργου «Χιονονιφάδα» του Μάικ Μπάρτλετ από την Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ έως και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30 μμ και Κυριακές απογευματινή στις 7.30 μμ.
• “Οταν η Nouvelle Vague …έφερε το ελληνικό Νέο Κύμα» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ., στο Μεγάλο Αρσενάλι. Ερμηνεύουν: Ερωφίλη και Αργυρώ Καπαρού.  Στο πιάνο ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.