Μουσείο Τυπογραφείας

Πλήθος κόσμου στη γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου (φωτ.)

Μία από τις κορυφαίες χρονιές του χανιώτικου ποδοσφαίρου ήταν η περυσινή αφού για πρώτη φορά έφθασε στην κατάκτηση πανελλήνιου πρωταθλήματος Μικτή ομάδα της ΕΠΣΧ και συγκεκριμένα η Κ16. Το παραπάνω τονίστηκε από τον πρόεδρο της Ενωσης Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη κατά την ετήσια γιορτή που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου το Σάββατο βράδυ στο κέντρο “Ευτυχία Palace”.
Επίσης ως ορόσημα στην περασμένη χρονιά ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ χαρακτήρισε την κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής από τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά αλλά και την υπογραφή της σύμβασης για την δημιουργία Ενωσιακού γηπέδου στα Τσικαλαριά στο χώρο του παλαιού γηπέδου στο ΒΙΟΠΑ.
Οπως είθιστε ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρωταθλητών της προηγούμενης σεζόν, των πρώτων σκόρερ αλλά και παραγόντων για την προσφορά τους ενώ για μία ακόμα χρονιά τα έσοδα θα δωθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές της περιόδου 2018-19:
Πανακρωτηριακός (Α’ κατηγορία), Ιδομενέας Γαλατά (Β’), Καλτσέτο (Γ’), Πλατανιάς (Κ14), Παλαιόχωρα (Κ12) όπως και οι Νέοι Μινώταυρου που ήταν πρώτοι στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος στα Κ14.
Ηταν να απονεμηθεί και κύπελλο ήθους στον Ασπάλαθο, όμως ο τελευταίος αρνήθηκε το βραβείο αυτό.
Επίσης οι πρώτοι σκόρερ: Δρακάκης (Πανακρωτηριακός) με 50 γκολ από την Α’, Γωνιωτάκης (Ιδομενέας) με 25 γκολ από τη Β’ και Νιαυραδάκης (Ιωνία 2000) με 26 γκολ από την Γ’.
Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση της Μικτής Χανίων Κ16 για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ενώ καλύτερος προπονητής από την ΕΠΟ αναδείχθηκε ο τεχνικός της Γιώργος Ριτζάκης που επίσης βραβεύτηκε από την ΕΠΣΧ όπως και ο συνεργάτης του Γιώργος Μουριζάκης.
Ακόμα δόθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή Γ’ Εθνικής γυναικών στην ομάδα του ΑΟ Χανιά.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι την βράβευση έκανε ο πρώην προπονητής του ΑΟΧ Γιάννης Πετράκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.