Μουσείο Τυπογραφείας

Πλημμύρισε Μίκη το Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου

Mε τους μαγικούς ήχους και τις μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη, ταξίδεψαν την Πέμπτη, όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.
Τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλες τις γενιές, τραγούδια που συνεχίζουν να συγκινούν γέμισαν τον χώρο και τις καρδιές των θεατών, που συμμετείχαν ενεργά με χορό και τραγούδι.
Στις κερκίδες, άνθρωποι κάθε ηλικίας, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, ακόμα και μωρά, έγιναν ένα με τις μουσικές, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά πόσο διαχρονικός και επίκαιρος είναι ο Μίκης Θεοδωράκης.
Στο αφιέρωμα, που έγινε με αφορμή τα 91 χρόνια του συνθέτη, ερμήνευσαν ο μοναδικός Βασίλης Λέκκας, η Δέσποινα Δρακάκη, ο πάντα υπέροχος Τάσος Ψαλιδάκης και η Βιργινία Ντοκάκη.
Το αφιέρωμα προλόγισε ο Δημήτρης Νικολακάκης, ενώ συμμετείχε και το φωνητικό σύνολο της τάξης τραγουδιού της Δέσποινας Δρακάκη.

Φωτ. Μπουζάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.