Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσίαση βιβλίου για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Ειρηναίο Γαλανάκη

Η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου με την Διεθνή Εταιρεία Φίλων Ν. Καζαντζάκη και τις εκδόσεις Ραδάμανθυς συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ., παρουσίαση βιβλίου για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο με τίτλο «Ειρηναίου Γαλανάκη: Επανάσταση των συνειδήσεων».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Βασίλειος Διγαλάκης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και ο Εκδότης κ. Χρ. Τσαντής, ενώ θα συμμετέχουν ως εισηγητές, ο κ. Χριστόφορος Αρβανίτης, Επικ. Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης και ο κ. Σήφης Μιχελογιάννης, τέως Βουλευτής Χανιών.
Υπεύθυνη για το συντονισμό θα είναι η κα Κατερίνα Ζωγραφιστού, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΦΝΚ ενώ θα συμμετέχει και η χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου (παράρτημα Καστελλίου), υπό τη Διεύθυνση της κας Αργυρώς Ρέππα»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.