Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Βαγγέλη Κακατσάκη στο Ίδρυμα “Αγ. Σοφιά”

Η παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη, «Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί-επιλογή από το 2017» (έκδοση “Χανιώτικα νέα”) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κοινωφελές Ιδρυμα “Αγία Σοφία”, στους Αγιους Πάντες Αποκορώνου.

Το βιβλίο παρουσίασε ο Παρασκευάς Ν. Περάκης, Διευθυντής της Εφημερίδας “Χανιώτικα νέα” και ο Μιχάλης Ανδριανάκης, επιτ. Εφορος Βυζαντινών αρχαιοτήτων, ενώ κείμενα διάβασε η δασκάλα Σοφία Κοκολογιάννη.

Η εκδήλωση, την οποία συντόνιζε ο Διευθυντής του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Αγία Σοφία” π. Μιχαήλ Βλαβογιλάκης, πλαισιώθηκε μουσικά, με τραγούδια από τον Χρίστο Κοτσάφτη. Οπτικοποίηση του λόγου από τη συγγραφέα-θεατρολόγο Αγγέλα Μάλμου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν υπέρ του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Ιδρύματος.

Η εκδήλωσηπραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου. Με την ευκαιρία της εορτής της προστάτιδας του Κοινωφελούς Ιδρύματος “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”, τελέστηκε εσπερινός  στην εκκλησία που βρίσκεται στον χώρο του Ιδρύματος και τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Ιεράρχη Ειρηναίου Γαλανάκη, των γονέων, των ευεργετών και των δωρητών του Ιδρύματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.