Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσίαση βιβλίου Ρέας Γαλανάκη

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρέας Γαλανάκη: “Δυο  γυναίκες, δύο θεές», θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων αύριο Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ..
Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και οι εκδόσεις Καστανιώτη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Χανίων.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μαρίνα Αρετάκη, Πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων, Βαρβάρα Περράκη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΕΠΙΛΟΓΕΣ”
Στο μεταξύ, πολύγλωσσες αφηγήσεις διοργανώνει, όπως ανακοίνωσε, δύο Σάββατα κάθε μήνα (9.30 – 11 π.μ. για γκρουπ 3- 5 χρονών και 11.30 – 1 μ.μ. για γκρουπ 5 – 7 χρονών) και τις Δευτέρες το απόγευμα (4 – 5.15 μ.μ. για γκρουπ 3- 5 χρονών και 5.30 – 6 μ.μ. για γκρουπ 5 – 7 χρονών) το βιβλιοπωλείο: “Επιλογές”  (Α. Παπανδρέου 95, Χανια τηλ: 2821.0.52640).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.