Μουσείο Τυπογραφείας

Παράτυπα στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Μπορεί η Ελλάδα να μην δέχεται επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τουλάχιστον τις 15 Ιουλίου, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον πατέρα του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον να ταξιδέψει στην χώρα μας.

Παρακάμπτοντας τους κανόνες, ο Στάνλεϊ Τζόνσον προσγειώθηκε στην Αθήνα, μέσω Βουλγαρίας, χώρα για την οποία έχουν αρθεί οι περιορισμοί. Παρά την απαγόρευση της ελληνικής κυβέρνησης και την οδηγία του Foreign Office να αποφέυγονται τα ταξίδια πλην των απολύτως απαραίτητων.

Ο Βρετανός πρώην βουλευτής ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες κατά το ταξίδι του αλλά και μετά την άφιξή του και ανέφερε πως πρόκειται για αναγκαίο ταξίδι, προκειμένου να “καταστήσει την περιουσία του covid-proof”.

“Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις πτήσεις από το ΗΒ αλλά χάρηκαν που με είδαν”, έγραψε. “Το μόνο που ήθελαν να ξέρω ήταν από πού ήρθα και πώς είμαι. Μετά μου μέτρησαν την θερμοκρασία και μου πήραν σάλιο για έλεγχο”, ανέφερε.

Ο Στάνλει Τζόνσον έχει ιστορικό παραβίασης των κανόνων περιορισμού, καθώς νωρίτερα φέτος αρνήθηκε να παραμείνει στο σπίτι του, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα, δηλώνοντας πως δεν θα σταματήσει να επισκέπτεται τις παμπ.

1 σχολιο

  • [Vince] ~ ~ ~ Απάντηση

    Να τον στέλνουμε πίσω στην Αγγλία ! Εμείς οι Άγγλοι ούτε δεν τον θέλουμε εδώ!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.