Μουσείο Τυπογραφείας

Παρατείνονται οι ατομικές συμβάσεις στην καθαριότητα δημόσιων κτιρίων

Παρατείνονται αυτοδικαίως έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 οι ατομικές συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των Ανεξάρτητων Αρχών, των ΝΠΔΔ των ΝΠΙΔ και των ΟΤΑ.

Η παράταση των συμβάσεων αφορά όλες τις ισχύουσες ατομικές συμβάσεις, όσες πρόκειται να υπογραφούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, καθώς και όσες ατομικές συμβάσεις έχουν λήξει την 1η Μαρτίου 2016, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης.

Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία, την οποία υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Η τροπολογία εντάσσεται στο νομοσχέδιο που αφορά την «Κύρωση της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, περί διασυνοριακής αστυνομικής συνεργασίας», η συζήτηση του οποίου αρχίζει αύριο, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.