Μουσείο Τυπογραφείας

Παραδέχτηκε ότι έδινε εξετάσεις για λογαριασμό άλλων

Συνεχίζονται, σήμερα, οι απολογίες στη δίκη για την υπόθεση των πλαστών διπλωμάτων οδήγησης, στο Ηράκλειο. Οι απολογίες είχαν ξεκινήσει με υπαλλήλους του Μηχανολογικού, οι οποίοι στο σύνολό τους αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ το ενδιαφέρον σήμερα εστιάζεται στον 38χρονο άνδρα που κατηγορείται ότι έδινε εξετάσεις για λογαριασμό των υποψηφίων.

Ο 38χρονος που αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή, ενώπιον του Δικαστηρίου παραδέχτηκε ότι εξεταζόταν για λογαριασμό άλλων, ωστόσο έκανε λόγο για 6-7 περιπτώσεις.

Ο ίδιος είπε ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση ξεκίνησε τυχαία σε μια επίσκεψή του σε φίλο του από το Στρατό που εργαζόταν στο καφενείο στο Μηχανολογικό. Εκείνος ήταν που του πρότεινε να δώσει εξετάσεις για λογαριασμό φίλου του που δυσκολευόταν να περάσει τη θεωρητική εξέταση … και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!

Όταν ερωτήθηκε αν στα πρόσωπα των συγκατηγορούμενών του αναγνωρίζει κάποιον από τους εξεταστές, αρνήθηκε ότι αναγνωρίζει κάποιον, ωστόσο είπε ότι είχε τύχει κατά τη διάρκεια εξετάσεων, όταν δυσκολευόταν σε κάποια ερώτηση, εξεταστής να πάει κοντά του και να του υποδείξει με τα δάχτυλα του χεριού, τη σωστή απάντηση.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.