Μουσείο Τυπογραφείας

Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος στην Ανώπολη

Ο Δήμαρχος Σφακίων, κ. Μανούσος Χιωτάκης με ανακοίνωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του στον αρχηγό του πυροσβεστικού Σώματος κ. Στέφανο Κoλοκoύρη για τη παραχώρηση ενός υδροφόρου 4Χ4 πυροσβεστικού οχήματος, ελαφρού τύπου, με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500lit, αυτόνομου πυροσβεστικού συγκροτήματος, στο Π.Κ. Ανώπολης.
Ο κ. Κολοκούρης, αναγνωρίζοντας το δύσβατο της περιοχής, το πευκόδασος της Ανώπολης, την μεγάλη έκταση του δήμου, τους δυνατούς βοριάδες που πνέουν ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, έκανε δεκτό το αίτημα του δήμου και της Π.Υ. Χανίων για παραχώρηση του οχήματος το οποίο θα καλύψει της ανάγκες αντιπυρικής προστασίας του Δήμου Σφακίων.

Το όχημα ενισχύει την υλικοτεχνική υποδομή του Κλιμακίου και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως όχημα πρώτης προσβολής, για εκτός δρόμου περιστατικά, με κύριο έργο την περιπολία δασικών εκτάσεων και την άμεση καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.