Μουσείο Τυπογραφείας

Παπαδογιάννης: Σπουδαία αρχή για τον Ο.Α.Κ. η απόφαση για ευθύνη των έργων «Οδικής Ασφάλειας»

Μια σπουδαία «αρχή», για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, αποτελεί η απόφαση του Υπουργού Υποδομών, κ. Κώστα Καραμανλή που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, με την οποία ο Ο.Α.Κ. – όπως είχε αιτηθεί από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της η νέα διοίκηση του – ορίζεται ως προϊσταμένη επιβλέπουσα αρχή για τα έργα Οδικής Ασφάλειας στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ Άρης Παπαδογιάννης.

Παράλληλα επισημαίνει ότι «πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που έτυχε άμεσης ανταπόκρισης από την πλευρά της ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, με προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξαν από την αρχή της υποβολής του αιτήματος, τόσο ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Γιώργος Καραγιάννης.

Για την εξέλιξη αυτή, υπήρξε καταλυτική η συνεισφορά της Βουλευτού Χανίων κ. Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ ουσιαστικές ήταν ακόμη και οι πρωτοβουλίες του συνόλου του πολιτικού προσωπικού, που εργάστηκε συλλογικά, για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα το οποίο ενισχύει τον ρόλο του Ο.Α.Κ. και αποτελεί ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα, για την επιστροφή της «κανονικότητας» στον Οργανισμό.

«ρόκειται για μια ουσιαστική εξέλιξη, που επιβεβαιώνει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για να γίνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, το μεγάλο αναπτυξιακό εργαλείο ολόκληρου του νησιού. Η «Οδική Ασφάλεια», αποτελεί ένα τεράστιο ζήτημα με πολλαπλές προεκτάσεις, το οποίο οφείλουμε ν’ αντιμετωπίσουμε συντεταγμένα και χωρίς σκοπιμότητες. Ο Ο.Α.Κ. ως προϊσταμένη και επιβλέπουσα αρχή πλέον, έχει την δυνατότητα να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, στην υλοποίηση των πιο σημαντικών οδικών έργων, από την μια μέχρι την άλλη άκρη του Β.Ο.Α.Κ.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Παπαδογιάννης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.