Μουσείο Τυπογραφείας

Παγκρήτιο συλλαλητήριο συνταξιούχων την Παρασκευή

Η Ενωση Συνταξιούχων  νομού Χανίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης καλεί τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στο Παγκρήτιο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο στις 11πμ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τα προβλήματα των συνταξιούχων με το πρόσχημα της κρίσης συνεχίζονται παρά τις αλλαγές των κυβερνήσεων. Απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντισυνταξιουχικων και αντιασφαλιστικων νόμων και επαναφορά των συντάξεων στα προ μνημονίων επίπεδα γιατί είναι λεφτά πληρωμένα από τους συνταξιούχους τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την δήθεν ανάπτυξη με παροχές προς το μεγαλο κεφάλαιο.Τα προβλήματα για τους συνταξιούχους είναι εδώ και θα επιδυνοθουν.Για την μετακινηση των συνταξιούχων στο Παγκρήτιο συλλαλητήριο θα διατεθούν λεωφορεία από το σωματείο .Ώρα αναχώρησης την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 9π.μ.απο την πλατεία της δημοτικής αγοράς.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.