Μουσείο Τυπογραφείας

Οριο Ολυμπιακών Αγώνων από τη Χανιώτισσα Ντουντουνάκη

Δυναμική αποδεικνύεται η συμμετοχή από τα Χανιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, καθώς μετά τον Απόστολο Παπαστάμο, το όριο εξασφάλισε και η Αννα Ντουντουνάκη.

Αυτό συνέβη στο αγώνισμα των 100μ. πεταλούδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Νότια Κορέα. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του ΠΑΟΚ σημείωσε χρόνο 57.88 που αποτελεί όριο Ολυμπιάδας ενώ επίσης πέτυχε την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Δηλώσεις της Ντουντουνάκη φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, λέγοντας η ίδια τα εξής:

«Αρχικά ήθελα να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς κι από τη στιγμή που βγήκε το ότι μπήκα και στον ημιτελικό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Εβλεπα ότι ήμουν μπροστά, η κοπέλα δίπλα μου είναι πιο γρήγορη από μένα και λέω για να στρίβω πριν από αυτή και να βγαίνω μπροστά στη στροφή μάλλον καλά πάω. Θεωρώ ότι στα τελευταία 25 μέτρα δεν ήμουν τόσο δυνατή, αλλά αν βελτιώσω την προπόνηση θα είμαι ακόμα πιο ανταγωνιστική. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτή τη χρονιά ότι θα μου βγει καλά γιατί ήμουν με άλλο προπονητή έξω, με τον κ. Αλέκο εδώ, κουράστηκα πάρα πολύ όλη τη χρονιά και δεν ήξερα αν θα βγει και χαίρομαι διπλά που μου βγήκε. Στην προπόνηση πριν λίγες μέρες είδα ότι μπορώ να κάνω αυτό που έκανα και πέρυσι κι εκεί κάπου άρχισε να ανεβαίνει η ψυχολογία μου. Μέχρι πριν έλεγα ό,τι βγει και ελπίζω να πάει καλά. Από τη στιγμή που βγήκε και με τις δεδομένες συνθήκες είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Μετά τη Γλασκόβη άρχισα να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα και ο κ. Τάσος Καράμπελας με έχει βοηθήσει πολύ και ο γυμναστής μου, ο κ. Λάζαρος και τους ευχαριστώ πάρα πολύ και πιστεύω πραγματικά ότι αν του χρόνου δουλέψουμε καλά όλη τη διάρκεια της χρονιάς που θα έχω τελειώσει με το μεταπτυχιακό μου να έχω μόνο το κολύμπι να αφοσιωθώ σε αυτό μπορούμε να κάνουμε πολλά να ‘μαστε υγιείς πάνω απ’ όλα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.