Μουσείο Τυπογραφείας

Ωρα πληρωμών στον Δήμο Χανίων

Τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής του μηνός Δεκεμβρίου για τον δήμαρχο Χανίων, τους αντιδημάρχους με αντιμισθία, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον γ.γ. του Δήμου Χανίων και μια ειδική σύμβουλο του δημάρχου αναρτήθηκαν στη “Διαύγεια”.
Για τον μήνα Δεκέμβριο λοιπόν, το χρηματικό ένταλμα πληρωμής για τον δήμαρχο Χανίων είναι στα 5.039,37 ευρώ, εκ των οποίων “καθαρά” θα καταλήξουν στον κ. Σημανδηράκη τα 2.460,93 €.
Το χρηματικό ένταλμα για την αντιμισθία Δεκεμβρίου αντιδημάρχων και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέρχεται σε 23.235,29 ευρώ εκ των οποίων τα 9.982,52 είναι κρατήσεις.
Για τον γ.γ. του Δήμου Χανίων Γεώργιο Φραγκιαδάκη, το ένταλμα πληρωμής για τις αποδοχές Δεκεμβρίου ανέρχεται σε 3.355,83 ευρώ με τις κρατήσεις να είναι στα 1587,66 ευρώ.
Τέλος, για την ειδική σύμβουλο του δημάρχου Χανίων Νίκη Φτυλιτάκη, το χρηματικό ένταλμα πληρωμής αποδοχών Δεκεμβρίου ανέρχεται σε 1082,85 ευρώ, με τις κρατήσεις να είναι 361,15 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.