Μουσείο Τυπογραφείας

Ολοκληρώθηκε η έκθεση για τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου με τίτλο: «Απηχήσεις της αρχαιότητας στο έργο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου».
Την Έκθεση, στην οποία παρουσιάστηκαν ψηφιακές αναπαραγωγές υψηλής ανάλυσης έργων του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου που παραχώρησαν κορυφαία Μουσεία της Ευρώπης και της Αμερικής (Τολέδο, Μαδρίτης, Βατικανού, Νέας Υόρκης, Ρώμης, Φλωρεντίας, Οξφόρδης, κ.ά.) ειδικά για την περίσταση, είδαν χιλιάδες επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, ενώ ξεναγήθηκαν δεκάδες σχολεία από ολόκληρη την Κρήτη.
Οπως μάλιστα δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός «επειδή ο κόσμος αγκάλιασε την έκθεση μαζικά και πολλά σχολεία δεν πρόλαβαν να την επισκεφθούν, ο Δήμος Ηρακλείου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον, είτε στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, είτε σε άλλο χώρο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.