Μουσείο Τυπογραφείας

Ολοκληρώνετα ο κύκλος μαθημάτων του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου

odeioΟλοκληρώνεται στο τέλος Απριλίου, ο 12ος κύκλος μαθημάτων του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου, ενός θεσμού που ξεκίνησε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης το Νοέμβριο του 2007.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕΚ «στο φετινό Πρόγραμμα Θεατρικής Παιδείας και Δράσης συμμετείχαν 120 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 17 ετών, τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο για τις γνώσεις που τους παρέχει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, γύρω από το θέατρο και τη ζωή. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια τους.
Τα παιδιά της Α’ και Β’ Δημοτικού, με υπεύθυνη την Ειρήνη Μαμάση, παρουσίασαν την εργασία τους στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, (σε ένα ανοιχτό μάθημα).
Τα μεγαλύτερα παιδιά με υπεύθυνους τους: Αθηνά Μαθιουδάκη, Ειρήνη Μαμάση, Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου, Λεωνίδα Μανωλικάκη και Ελένη Σταυροπούλου, θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

«Το φανταστικό ταξίδι της Ελίζας και της Μάγιας» Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα 09:30 (τμήμα Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού)
«Μια βαλίτσα ιστορίες» Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου 2019, ώρα 20:00 (τμήμα Α΄ και Β΄ Γυμνασίου)
«Δωδέκατη Νύχτα» Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, ώρα 20:00 (τμήμα Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου)
«Το πάθος και η φαντασία των άλλων» Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαΐου 2019, ώρα 20:00 (τμήμα Λυκείου)
«ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ Ο ιππότης της ελεεινής μορφής» Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ώρα 20:00 (τμήμα Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού)

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ – Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-ΚΑΜ»

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.