Μουσείο Τυπογραφείας

Οι πομποί της ΕΡΤ

Με προβλήματα εξακολουθούν να λειτουργούν οι ραδιοφωνικοί πομποί και αναμεταδότες της ΕΡΤ στα Χανιά (σε Σκλόκα και Μαλάξα). Χθες, για μια ακόμη φορά δεν λειτουργούσε ο αναμεταδότης του Τρίτου Προγράμματος (106 Fm) από τη Σκλόκα. Επίσης, καιρό τώρα με προβλήματα μεταδίδεται σε αρκετές περιοχές (λόγω χαμηλής ισχύος του πομπού) το πρόγραμμα της ΕΡΤ Χανίων (100,6 Fm από Μαλάξα).
Είναι προφανές ότι οι ραδιοφωνικοί πομποί της ΕΡΤ είναι παραμελημένοι. Επιπλέον, τα Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο και ΕΡΑ Σπορ αναμεταδίδονται μόνο από τη Σκλόκα και όχι και από το βασικό Κέντρο Εκπομπής που πλέον έχει καθιερωθεί η Μαλάξα.
Οσο για τους ψηφιακούς τηλεοπτικούς πομπούς και τα μπουκέτα της ΕΡΤ, στα Χανιά ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί το δεύτερο μπουκέτο με τα δορυφορικά κανάλια ελεύθερης λήψης σε αντίθεση με τις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Και είναι άγνωστο πότε η ΕΡΤ θα αποκαταστήσει τα ραδιοτηλεοπτικά της προγράμματα στα Χανιά. Στο μεταξύ, πληρώνουμε κανονικά για την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ… χωρίς εκπτώσεις…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.